Sniply - conversie sociale media

Kent u sniply? Een aanrader.

Wil u in het kader van prospectie of online sales in uw markt als een autoriteit gekend staan dan is het ook belangrijk dat u klanten en potentiële klanten soms naar interessante sites van derden gidst. Alleen … hoe zorgt u ervoor dat wanneer hun interesse gewekt is, ze vlot en makkelijk naar uw site komen? Simpel: sniply gebruiken.

Sniply zorgt ervoor dat er op de externe pagina een pop-up verschijnt met een link naar uw eigen site.

Concreet?

Voor een verwijzing naar de website waar ik mijn certificaat voor growth-driven design behaalde (growthdrivendesign.com) maakte ik gebruik van sniply (tot eind januari 2018). Dat ziet er zo uit:

Links onderaan verschijnt dankzij sniply een banner? Met sniply verhoogt u de conversie van relevante sites van derden waarnaar u verwijst naar uw eigen site. Tekst, opmaak en dergelijke kan u op maat uitwerken (met een abonnement). Tegelijk kan u dan ook de cijfers van uw “snips” checken.

Meer weten over sniply? Klik hier.

Alternatieven?

Social Report bijvoorbeeld. Deze social media management tool biedt dezelfde functionaliteit als sniply aan onder de vorm van “link frames” (bij Social Report zit deze functionaliteit mee inbegrepen in de abonnementsprijs voor de tool).