Inbound marketing
Word een verleider i.p.v. een jager

Helping is the new selling

Uw bezoekers komen niet voor hun plezier naar uw site. Ze zitten in een beslissingsproces. Ze zoeken informatie, bevestiging, antwoorden. Om hun aandacht te krijgen, moet u iets waardevol in de plaats geven. Is uw online marketing hierrond opgebouwd? Straks wel.

Het doel?

Geef bezoekers de informatie die ze zoeken en ze vinden u

Klantgestuurde marketing vertrekt vanuit de vragen, uitdagingen en pijnpunten van uw prospects. Van hieruit bouwt u aan een effectieve online marketing.

Hoe wij u helpen?

Effectievere online prospectie en sales

 • Wij creëren uw content

  Tekst en/of vorm. Niet vrijblijvend. Wel met afgesproken doelen voor ogen.

 • Wij promoten uw content

  Uw marketinginspanningen stellen niets voor wanneer u niet gevonden wordt. Wij zorgen ervoor dat u aanwezig bent waar en wanneer potentiële klanten u verwachten.

 • Wij zetten in op conversie

  Leuk dat u bezoekers hebt. Maar u hebt wellicht nog liever klanten of cliënten. Wij bouwen inbound marketingtechnieken in zodat anonieme bezoekers prospects met een naam worden.

 • Wij analyseren en verfijnen

  Wij analyseren resultaten en verfijnen pagina’s, landingpagina’s, e-mails, … met het oog op nog betere resultaten | Lees verder: conversie optimalisatie.

Recent op onze blog …

Bloggen als strategisch kanaal voor klantenwerving en klantenbinding
Waarom SEO en CRO hand in hand gaan?
Het belang van formulieren in marketing automation software Sharpspring
Basisvoorwaarden-groei-marketing-automation-01
Toolbox digitale marketeer
Inleiding marketing automation SharpSpring
E-mailing spray and pray
Happy

Betere inbound marketing-resultaten met content die werkt

SEO - zoekmachine optimalisatie

SEO – zoekmachine optimalisatie

Meerdere studies tonen aan dat aankopers vandaag starten met online research. Via Google. Of ze informeren bij collega’s en zoeken vervolgens gerichte informatie op. Wordt u gemakkelijk gevonden? Toont Google een relevante tekst wanneer u in de zoekresultaten verschijnt? In uw inbound marketing strategie staat “gevonden worden” met stip in de top 3 van to do’s. Think and Touch helpt u makkelijker gevonden worden dankzij doordachte b2b-marketing.

Doeltreffende e-mailmarketing

E-mailmarketing is passé? Wij nuanceren: wij zien in drukbezette markten als advocaten of de zorgsector hoge openingspercentages … op voorwaarde dat u relevante informatie brengt.

Wij helpen u de inhoud te bepalen, werken een template uit die vlot leesbaar is op alle schermen en versturen indien u het wenst uw e-mailings. Indien doordacht toegepast blijft e-mailmarketing een interessant kanaal om uw merkbekendheid op te bouwen en meer bezoekers naar uw website te leiden.

E-mailmarketing voor b2b, professional services en vrije beroepers
content marketing voor sociale media

Sociale media

Fan of niet. De signalen zijn er: we zien bij klanten die we begeleiden het aantal bezoekers aan de website die via sociale media komen, groeien. En met relevante informatie stijgt ook het aantal fans. Zo vormen sociale media in b2b-marketing een communicatiekanaal dat aan belang wint.

U hebt geen ervaring of geen tijd? Wij helpen u met tekst en beelden zodat u hier ook niet afwezig blijft voor uw (potentiële) klanten.

Outbound marketing

Uw huidige klanten- en prospectenlijst is te beperkt? U wil op korte termijn een grotere merkbekendheid opbouwen en meer potentiële klanten bereiken? Daarvoor zetten we graag doeltreffende outbound marketingacties op. Niet met de bedoeling om uw markt te spammen. Wel vanuit dezelfde inbound marketing-strategie van “helping is the new selling”. Zodat (potentiële) klanten u herkennen als een waardevolle en sympathieke partner.

Outbound marketing-tactieken zijn: Google Adwords, advertenties of promoted content op sociale netwerken, direct mailings, …

Advertising

Met inbound marketing: meer geïnteresseerde bezoekers met een naam

Landing pages, call to actions, …

Hoe haalt u uit uw markt signalen dat iemand echt op zoek is naar uw type producten of diensten. Met sterke informatie waarvoor iemand bereid is om contactgegevens te delen: een boeiend dossier, een sterke infographic, …

Wij helpen u keuzes maken, schrijven teksten of begeleiden u van A tot Z. We zetten ook slimme landingpagina’s op, bouwen call to actions in, … Zo vergroot u de kans dat uw website u 24/24 en 7/7 nieuwe leads (geïnteresseerden) aanbrengt.

Inbound marketing | landing pages

Vraag een eerste en inspirerende marketingmeeting